neděle 9. srpna 2015

Letní kynologické soustředění na ZKO v Městci Králové

Letní kynologické soustředění probíhalo od 11.7.2015 do 18.7.2015. Kvůli počasí, které bylo po většinu týdne horké, se cvičilo spíš jen ráno a večer. Přes den jsme hráli hry (nohejbal, tenis, frisbee..atd.) a večer jsme zpívali písně s doprovodem kytary, povídali jsme si a hráli jsme turnaje v kanjamu.
Jájina Malinská s Markem Lehutou nám během soustředění udělali seminář o frisbee a dogdancingu, radili nám, jak máme svoje pejsky motivovat.
V neděli jsme si udělali krátkou procházku k městeckému koupališti, kde jsme se díky LEDOVÉ vodě zchladili.
Z úterý na středu jsme udělali dětem bojovku, jako každý rok, kolem cvičáku. Ve tmě na cvičáku se někteří z nás bojí pohybovat i bez toho, aby nás cestou odvahy doprovázeli duchové a strašidla.
Asi v polovině týdne jsme zjistili, že nás v nočních hodinách někdo pozoruje.. Někdo cizí.. Psi štěkali, koně se plašili a někteří z nás se báli.
Čtvrteční ráno někteří z nás zahájili nácvikem na stopy a ostatní ještě dospávali ve svých stanech. Stoupající teplota ale brzy vyhnala ze stanů i ostatní.

Z letošního stanování jsme si odnesli spoustu vzpomínek na krásné zážitky a spoustu nových zkušeností. Doufáme, že příště se nás sejde mnohem víc a opět si užijeme skvělou dovolenou :-)

Těšíme se zase za rok!






Žádné komentáře:

Okomentovat